Mali paket u Laser Tag dečijoj igraonici u Beogradu

Mali paket u Laser Tag dečijoj igraonici u Beogradu

Mali paket obuhvata proslavu rodjendana na kojem ne ucestvuje vise od desetoro dece. Preporucujemo ga u situacijama kada su roditelji sigurni da ce doci toliki broj dece. Ukoliko niste sigurni u odziv tog broja dece nas savet je da pozovete vise dece i uzmete srednji paket da ne bi dosli u situaciju da od pozvanih 10 dece dodje na rodjendan 6 sto realno moze da se desi i sto nije bas reprezentativna proslava rodjendana. U situaciji kada je pozvano recimo 18 dece i dodje 13-14 rodjendan je uspeo za razliku od pomenute situacije. Maksimalan broj odraslih za ovaj paket je 6.

Srednji paket u dečijoj igraonici Laser Tag u Beogradu

Srednji paket u dečijoj igraonici Laser Tag u Beogradu

Ovaj paket obuhvata proslavu rodjendana do 18 dece. Igraonica laser tag preporucuje srednji paket za potrebe kada se poziva recimo ceo razred npr. 22-3 dece. Odaziv dece na rodjendane kao sto je svima poznato u 90% slucajeva nije kompletan. Tako da je realno ocekivati srednji paket na ovaj broj pozvane dece. Ovaj paket je uglavnom i najcesci u laser tag igraonici. Maksimalan broj odraslih za ovaj paket je 10.

 

Veliki paket u Laser Tag dečijoj igraonici – Beograd

Veliki paket u Laser Tag dečijoj igraonici – Beograd

Laser Tag igraonica veliki paket preporucuje za one potrebe gde se planira pozvati veci broj dece i gde je ocigledno da ce broj dece biti veci od 18. To se moze ocekivati kada se pozove npr. 30 dece. Ovaj paket obuhvata proslavu rodjendana na kojoj ne ucestvuje vise od 26 dece. Za svako sledece dete vrsi se doplata od 900 dinara po detetu. Tako da je preporucljivo da se ne poziva vise od 30 dece jer je i sam kapacitet igraonice i organizacije do 27-8 dece. Sve preko toga remeti kvalitet same igre i zabave na rodjendanu. Maksimalan broj roditelja predvidjen za ovaj paket je 10.