Nesvakidašnja dečija igraonica u Beogradu

Nesvakidašnja dečija igraonica u Beogradu za decu od 8 godina

Dečija igraonica Laser Tag – Beograd osnovana je kao zabavno-rekreativni klub rođendaonica namenjen svim uzrastima i deci od 8 godina. Osnovna delatnost Laser Tag dečije igraonice u Beogradu je organizovanje sportskih rođendana, team buildinga za odrasle, i slično. Takođe se bavimo popularizacijom laser tag igre kao jako dobre zabave za celu porodicu kako za decu od 8 godina tako i za odrasle. Laser Tag dečija igraonica kao takva je jedinstvena u Beogradu jer se u njoj zajedno mogu zabavljati deca od 8 godina i roditelji. Dečija igraonica je prava atrakcija pogotovo za stariju decu, tinejdžere i omladinu. Laser Tag dečija igraonica u Beogradu sastoji se iz dela arene koja je predviđena za laser tag igru a koja se prostire na oko 200 m2 i dela - rođendaonice koja je predviđena za osveženje oko 50 m2. Nakon tri godine uspešnog rada u Novom Sadu odlučili smo se da i Beograd postane bogatiji za ovakvu vrstu dečije zabave.

U današnjoj eri kompjutera i virtuelnog druženja, okupljanja, proslave rođendana i slavlja koja su u takmičarskom duhu su izuzetno dobra za razvoj dece starije od 8 godina. Starija deca za vreme proslave rođendana u Laser Tag rođendaonici u Beogradu razvijaju osećaj za timski rad, što će im kroz igru koristiti u daljem životu. Što je najbitnije tokom cele proslave rođendana u dečijoj igraonici je to da su deca fizički aktivna, što celoj proslavi daje sportski duh

O Laser Tag dečijoj igraonici su pisale mnoge novine i TV Prva nam je bila u gostima sa ekipom iz eksploziva.

Proslava rođendana za osnovce – glavobolja za roditelje

Proslava rođendana za osnovce - glavobolja za roditelje Laser Tag dečije igraonice Beograd

Proslava rođendana za decu i tinejdžere stariju od 8 godina može predstavljati pravu noćnu moru za roditelje. Beograd kao i Srbija nisu bogate sadržajima zabavnog karaktera za decu osnovce tog uzrasta kao i za tinejdžere. Proslava rođendana u Laser Tag dečijoj igraonici u Beogradu je pravi izbor zbog jedinstvene vrste zabave. Deca tinejdžeri koja su prerasla klasične rođendaonice a još uvek nisu zrela za večernje izlaske osećaće se u Laser Tag dečijoj igraonici u Beogradu uzbuđenije nego do tada iz razloga što je sama laser tag igra osmišljena za odrasle na kakvu do sad nisu nailazili u rođendaonicama i igraonicama.

Takođe deci tinejdžerima koja ulaze u pubertet izuzetno imponuje da proslave rođendan u klubskoj atmosferi čime se osećaju starijim i ozbiljnijim u odnosu na vršnjake.

 

Igraonica Laser Tag – Beograd - zabava za oba pola

Proslava rođendana u Laser Tag dečijoj igraonici - Beograd je podjednako zanimljiv događaj i za dečake i devojčice jer zajednički igraju u grupama od 12 - 18 dece. Iako na prvi pogled deluje da je dečija igraonica namenjena za proslavu rođendana dečaka u Laser Tag rođendaonici podjednako proslavljaju rođendane i dečaci i devojčice.

Igraonica kako za decu tako i za roditelje

Dečija igraonica Laser Tag – Beograd kako za stariju decu tako i za roditelje

Neretko proslava rođendana u Laser Tag dečijoj igraonici - Beograd može biti zanimljiva kako za decu od 8 godina i tinejdžere tako i za roditelje. Roditeljima je jako interesantno da svoju decu od 8 godina posmatraju na kameri i prate njihov sportski učinak u areni. Takođe mnogi roditelji se upuste u avanturu pa zajedno sa svojom decom od 8 godina probaju laser tag igru. U većini slučajeva pobeđuju deca zato što su mnogo aktivnija u odnosu na starije.

Deci je vrlo interesantno kada se za vreme proslave rođendana u laser tag igru uključi neko od starijih a pogotovo ako je to njihov roditelj i ako imaju mogućnost da ga nadmudre u lavirintu i magli Laser Tag arene.