Nesvakidašnja dečija laser tag igraonica u Beogradu

Dečija igraonica sa laser tag arenom u Beogradu osnovana je kao zabavno-rekreativni klub rođendaonica namenjen svim uzrastima i deci od 8 godina.

Osnovna delatnost Laser Tag dečije igraonice je organizovanje sportskih rođendana, team buildinga za odrasle, i slično.

Takođe se bavimo popularizacijom laser tag igre kao jako dobre zabave za celu porodicu kako za decu od 8 godina tako i za odrasle.

Laser Tag dečija igraonica kao takva je jedinstvena jer se u njoj zajedno mogu zabavljati deca od 8 godina i roditelji.

Laser Tag dečija igraonica sastoji se iz više arena koje su predviđene za laser tag igru a koje se prostiru i do skoro 500 m2 i dela – rođendaonice koja je predviđena za osveženje.

Proslava rođendana za osnovce glavobolja za roditelje

Proslava rođendana za decu i tinejdžere stariju od 8 godina može predstavljati pravu noćnu moru za roditelje.

Beograd kao i Srbija nisu bogate sadržajima zabavnog karaktera za decu osnovce tog uzrasta kao i za tinejdžere.

Proslava u laser tag rođendaonici je pravi izbor zbog jedinstvene vrste zabave.

Deca tinejdžeri koja su prerasla klasične rođendaonice a još uvek nisu zrela za večernje izlaske osećaće se u Laser Tag dečijoj igraonici uzbuđenije nego do tada iz razloga što je sama laser tag igra osmišljena za odrasle na kakvu do sad nisu nailazili u rođendaonicama i igraonicama.

Takođe deci tinejdžerima koja ulaze u pubertet izuzetno imponuje da proslave rođendan u klubskoj atmosferi čime se osećaju starijim i ozbiljnijim u odnosu na vršnjake.

Igraonica Laser Tag na Zvezdari: zabava za oba pola

Laser tag igraonica na Zvezdari je za oba pola, proslava rođendana je podjednako zanimljiv događaj i za dečake i devojčice jer zajednički igraju u grupama.

Iako na prvi pogled deluje da je dečija igraonica namenjena za proslavu rođendana dečaka u Laser Tag rođendaonici podjednako proslavljaju rođendane i dečaci i devojčice.

Laser tag igraonica u Beogradu je kako za decu tako i za roditelje

Neretko Laser Tag igraonica u Beogradu je za sve uzraste, proslava rođendana može biti zanimljiva kako za decu od 8 godina i tinejdžere tako i za roditelje.

Roditeljima je jako interesantno da svoju decu od 8 godina posmatraju na kameri i prate njihov sportski učinak u laser tag areni.

Takođe mnogi roditelji se upuste u avanturu pa zajedno sa svojom decom od 8 godina probaju laser tag igru.

U većini slučajeva pobeđuju deca zato što su mnogo aktivnija u odnosu na starije.

Deci je vrlo interesantno kada se za vreme proslave rođendana u laser tag igru uključi neko od starijih a pogotovo ako je to njihov roditelj i ako imaju mogućnost da ga nadmudre u lavirintu i magli Laser Tag arene.

Ocenite
Ukupan broj ocena: 27 Prosečna ocena: 3.1
Šerujte 🙂